MEET THE MONKEYS

en hun passie

EDDY VERGAUWEN – GRAPHIC DIRECTOR

Eddy Vergauwen studeerde ‘Publiciteit’ aan Sint-Lucaspaviljoen in Antwerpen en behaalde zijn masterdiploma in 1991. Hij is Graphic Director bij Monkeys at Midnight en zorgt dat alle grafische opdrachten vlot verlopen. Zijn aandacht gaat steeds uit naar een succesvol totaalplaatje: logo, huisstijl, branding, … kortom, alles om op een professionele manier een merk te lanceren en te onderhouden én dit met veel aandacht voor hospitality.

 

Eddy heeft een voorliefde voor avontuurlijk reizen (met of zonder zijn motor), andere culturen en laat zich graag inspireren door het moment.

KURT HEREYGERS – INTERIOR DESIGNER

In 2009 richtte hij zijn designbureau Not Before Ten op. Met zijn bureau realiseerde hij de afgelopen jaren het ontwerp van diverse succesvolle restaurants, bars, nachtclubs en winkels. Originaliteit, functionaliteit én een uniek design vormen altijd de basis van zijn projecten. Kurt is een conceptueel denker met een grote voorliefde voor grafische vormgeving en merkbeleving. De samenwerking met Monkeys at Midnight lag voor de hand omdat de grafische beeldvorming naadloos op zijn ontwerpen moet aansluiten. Zo komen projecten conceptueel sterker voor de dag, waardoor bijna altijd commerciële waarde wordt gecreëerd.

 

Kurt is een begenadigd hobbykok en houdt van Duvel, reizen en goed gezelschap.

Robin Borghgraef – Graphic Designer

Robin studeerde aan AP Hogeschool, Grafische Digitale Media en werkt hand in hand met Eddy. Ze vormen het grafische team van Monkeys at Midnight. Zijn passie voor rock/garage/punk muziek is ook terug te vinden in zijn designs.

 

Robin werkt als grafisch vormgever en ontwerpt dagelijks allerlei drukwerk.

NICOLAS AGUILAR – PHOTO- AND VIDEOGRAPHER

Nicolas studeerde Cross Media Opleiding. Naast zijn technologische design kennis heeft hij een grote passie voor zowel het still- en bewegend beeld.

 

Nicolas vult zijn dagen voornamelijk als foto- en videograaf van Monkeys at Midnight.

LET’S GET
TOGETHER AND …