!function(c,h,i,m,p){m=c.createElement(h),p=c.getElementsByTagName(h)[0],m.async=1,m.src=i,p.parentNode.insertBefore(m,p)}(document,"script","https://chimpstatic.com/mcjs-connected/js/users/0c4b051abcfa3b9b991e06444/63d9e4d3721fc7cc917d4b225.js"); Meet the monkeys - Monkeys at midnight

MEET THE MONKEYS

in al hun glorie

EDDY VERGAUWEN – GRAPHIC DIRECTOR

Eddy Vergauwen studeerde ‘Publiciteit’ aan Sint-Lucaspaviljoen in Antwerpen en behaalde zijn masterdiploma in 1991. Hij is Graphic Director bij Monkeys at Midnight en zorgt dat alle grafische opdrachten vlot verlopen. Zijn aandacht gaat steeds uit naar een succesvol totaalplaatje: logo, huisstijl, branding, … kortom, alles om op een professionele manier een merk te lanceren en te onderhouden én dit met veel aandacht voor hospitality.

KURT HEREYGERS – INTERIOR DESIGNER

In 2009 richtte hij zijn designbureau Not Before Ten op. Met zijn bureau realiseerde hij de afgelopen jaren het ontwerp van diverse succesvolle restaurants, bars, nachtclubs en winkels. Originaliteit, functionaliteit én een uniek design vormen altijd de basis van zijn projecten. Kurt is een conceptueel denker met een grote voorliefde voor grafische vormgeving en merkbeleving. De samenwerking met Monkeys at Midnight lag voor de hand omdat de grafische beeldvorming naadloos op zijn ontwerpen moet aansluiten. Zo komen projecten conceptueel sterker voor de dag, waardoor bijna altijd commerciële waarde wordt gecreëerd.

Robin Borghgraef – Graphic Designer

Robin studeerde aan AP Hogeschool, Grafische Digitale Media en werkt hand in hand met Eddy. Zijn passie voor rock/garage/punk muziek is ook terug te vinden in zijn designs.

Robin werkt als grafisch vormgever en ontwerpt dagelijks allerlei drukwerk.

NICOLAS AGUILAR – PHOTO- AND VIDEOGRAPHER

Naast zijn design kennis heeft hij een grote passie voor zowel het stil- en bewegend beeld.

Nicolas werk voornamelijk als foto- en videograaf van Monkeys at Midnight, zowel op de grond als in de lucht.

KEES VAN LOON – DIGITAL PIONEER

Kees van Loon is sinds 2001 met zijn bureau Nilmedia pionier in digitale producten. Hij werkt al meer dan twee decennia voor startups tot KMO’s aan hun online aanwezigheid. De perfecte partner in crime voor onze op maat gemaakte en geprogrammeerde websites, webwinkels en applicaties waarbij meetbare resultaten steeds centraal staan.

LET’S GET
TOGETHER AND …